Elektricien Werkzaamheden in Nederland

Ook voor uitbreidingen en wijzigingen aan uw elektra

Niet alleen voor het installeren van zonnepanelen kunt u bij ons terecht, maar wij zijn ook uw vertrouwde partner voor alle wijzigingen en uitbreidingen aan uw groepenkast etc. Wilt u van 1 op 3 fase overgaan, laat door ons een nieuwe groepenkast plaatsen terwijl u zonnepanelen krijgt en profiteer van extra kortingen.
Ook voor het plaatsen van bijvoorbeeld een laadpaal bent u bij ons aan het goede adres.

Elektricien werkzaamheden

Wilt u uw groepenkast laten vervangen, of heeft u andere elektra gerelateerde werkzaamheden? Bij ons bent u aan het goede adres. En doordat wij zegelrecht hebben, kunnen wij zelfs werkzaamheden uitvoeren die onze concurrenten niet mogen.

Zonnepanelen installeren

De specialist in zonnepanelen. Wilt u ook nog snel besparen op uw energierekening zonder enorme bedragen te investeren. Bij ons heeft u al een terugverdientijd van 3-5 jaar op uw investering. Dat is een rente van 20-35% op jaarbasis!

Wind Turbines & Alternatieve energie

Wind energie en andere woning verduurzaming. Ook het adres als u een warmtepomp wilt hebben, of uw woning wilt verwarmen met een inverter airco. Neem direct nog contact met ons op.

Accu’s & backup

Voor hybride of batterij gestuurde omvormers, met of zonder back-up oplossing bent u bij ons ook aan het goede adres.

Oplaadpunt auto

Ook voor het plaatsen van een laadoplossing voor uw elektrische of hyrbride auto. Met of zonder intelligente load-balancing.

Scope keuringen

Ook voor het keuren van uw PV installatie als second opinion of als volledige scope keuring. Wij verzorgen het van A tot Z.