Oplaadpunt Auto in Nederland

Een laadpaal voor uw elektrische of hybride auto

Heeft u een elektrische of hybride auto? Dan is het wel zo fijn om deze op te kunnen laden met de stroom van uw zonnepanelen. AAA New Energy levert & installeert naast zonnepanelen ook nog laad oplossingen voor uw elektrische of hybride auto. Van standaard 1 fase laadstation voor uw hybride, tot krachtige laadpalen met load balancing optie voor uw full electric.

Met de load balancing optie programmeren wij uw laadpaal zo dat hij het stroomverbruik in uw woning detecteert en het laadvermogen van uw auto hierop aanpast. Zo kunnen we een laadpaal kiezen met meer vermogen, zonder dat uw hoofdaansluiting verzwaard hoeft te worden. En verbruik u plotseling in uw woning meer, door bijvoorbeeld de oven of een jacuzzi, dan vermindert de laadpaal automatisch de laadcapaciteit. Zo is uw hoofdzekering nooit in gevaar en benut u de capaciteit van uw aansluiting maximaal!

Elektricien werkzaamheden

Wilt u uw groepenkast laten vervangen, of heeft u andere elektra gerelateerde werkzaamheden? Bij ons bent u aan het goede adres. En doordat wij zegelrecht hebben, kunnen wij zelfs werkzaamheden uitvoeren die onze concurrenten niet mogen.

Zonnepanelen installeren

De specialist in zonnepanelen. Wilt u ook nog snel besparen op uw energierekening zonder enorme bedragen te investeren. Bij ons heeft u al een terugverdientijd van 3-5 jaar op uw investering. Dat is een rente van 20-35% op jaarbasis!

Wind Turbines & Alternatieve energie

Wind energie en andere woning verduurzaming. Ook het adres als u een warmtepomp wilt hebben, of uw woning wilt verwarmen met een inverter airco. Neem direct nog contact met ons op.

Accu’s & backup

Voor hybride of batterij gestuurde omvormers, met of zonder back-up oplossing bent u bij ons ook aan het goede adres.

Oplaadpunt auto

Ook voor het plaatsen van een laadoplossing voor uw elektrische of hyrbride auto. Met of zonder intelligente load-balancing.

Scope keuringen

Ook voor het keuren van uw PV installatie als second opinion of als volledige scope keuring. Wij verzorgen het van A tot Z.