Scope Keuringen in Nederland

Ook voor het keuren van uw PV installatie

Wilt u uw zonnepaneel installatie laten keuren, voor uzelf of voor de verzekering. Dan kunnen wij een onafhankelijke keuring uitvoeren en hier verslag van doen. Zelfs indien uw verzekeraar een scope keuring wenst, dan bent u bij ons aan het goede adres. En uiteraard ook indien u zonnepanelen geplaatst wilt hebben en uw verzekeraar de eis stelt dat ze Scope gekeurd zijn. Wij sluiten dan alles aan volgens de hoogste veiligheidsvoorschriften, zodat u verzekerd bent van de beste installatie ooit.

Elektricien werkzaamheden

Wilt u uw groepenkast laten vervangen, of heeft u andere elektra gerelateerde werkzaamheden? Bij ons bent u aan het goede adres. En doordat wij zegelrecht hebben, kunnen wij zelfs werkzaamheden uitvoeren die onze concurrenten niet mogen.

Zonnepanelen installeren

De specialist in zonnepanelen. Wilt u ook nog snel besparen op uw energierekening zonder enorme bedragen te investeren. Bij ons heeft u al een terugverdientijd van 3-5 jaar op uw investering. Dat is een rente van 20-35% op jaarbasis!

Wind Turbines & Alternatieve energie

Wind energie en andere woning verduurzaming. Ook het adres als u een warmtepomp wilt hebben, of uw woning wilt verwarmen met een inverter airco. Neem direct nog contact met ons op.

Accu’s & backup

Voor hybride of batterij gestuurde omvormers, met of zonder back-up oplossing bent u bij ons ook aan het goede adres.

Oplaadpunt auto

Ook voor het plaatsen van een laadoplossing voor uw elektrische of hyrbride auto. Met of zonder intelligente load-balancing.

Scope keuringen

Ook voor het keuren van uw PV installatie als second opinion of als volledige scope keuring. Wij verzorgen het van A tot Z.