Wind Turbines & Alternatieve Energie in Nederland

Wind energie en andere woning verduurzaming

AAA New Energy is niet alleen uw partner in de levering en installatie van zonnepanelen, maar ook in andere verduurzamingen aan uw woning. Denk hierbij aan windturbines of bijvoorbeeld een airco met inverter warmtepomp om uw woning in deze bizarre energiemarkt nog voordelig te verwarmen. Het kan vaak voordeliger zijn dan u denkt. En windenergie kunnen we niet alleen inzetten voor het opwekken van elektra, maar bijvoorbeeld ook voor het koelen van uw zonnepanelen, voor een verhoogde opbrengst!

Elektricien werkzaamheden

Wilt u uw groepenkast laten vervangen, of heeft u andere elektra gerelateerde werkzaamheden? Bij ons bent u aan het goede adres. En doordat wij zegelrecht hebben, kunnen wij zelfs werkzaamheden uitvoeren die onze concurrenten niet mogen.

Zonnepanelen installeren

De specialist in zonnepanelen. Wilt u ook nog snel besparen op uw energierekening zonder enorme bedragen te investeren. Bij ons heeft u al een terugverdientijd van 3-5 jaar op uw investering. Dat is een rente van 20-35% op jaarbasis!

Wind Turbines & Alternatieve energie

Wind energie en andere woning verduurzaming. Ook het adres als u een warmtepomp wilt hebben, of uw woning wilt verwarmen met een inverter airco. Neem direct nog contact met ons op.

Accu’s & backup

Voor hybride of batterij gestuurde omvormers, met of zonder back-up oplossing bent u bij ons ook aan het goede adres.

Oplaadpunt auto

Ook voor het plaatsen van een laadoplossing voor uw elektrische of hyrbride auto. Met of zonder intelligente load-balancing.

Scope keuringen

Ook voor het keuren van uw PV installatie als second opinion of als volledige scope keuring. Wij verzorgen het van A tot Z.