Zonnepanelen Installatie in Nederland

Wij geven u de beste service

Alvorens wij tot plaatsing overgaan, bestuderen wij uw woning tot in detail met geavanceerde software. Hiermee kunnen we niet alleen uw woning opmeten, maar ook schaduwberekeningen uitvoeren en kijken wat de meest efficiënte plek is om uw zonnepanelen te plaatsen. Hier komt onze expertise perfect van pas. Zo heeft u het aantal zonnepanelen wat u wenst, met de kwaliteit en opbrengst welke onze klanten van ons gewend zijn. Wilt u ook zonnepanelen, of bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen om uw maandelijkse energierekening naar beneden te krijgen, neem dan vandaag nog contact met ons op. Of vraag vrijblijvend een offerte aan met opbrengstberekening.

Elektricien werkzaamheden

Wilt u uw groepenkast laten vervangen, of heeft u andere elektra gerelateerde werkzaamheden? Bij ons bent u aan het goede adres. En doordat wij zegelrecht hebben, kunnen wij zelfs werkzaamheden uitvoeren die onze concurrenten niet mogen.

Zonnepanelen installeren

De specialist in zonnepanelen. Wilt u ook nog snel besparen op uw energierekening zonder enorme bedragen te investeren. Bij ons heeft u al een terugverdientijd van 3-5 jaar op uw investering. Dat is een rente van 20-35% op jaarbasis!

Wind Turbines & Alternatieve energie

Wind energie en andere woning verduurzaming. Ook het adres als u een warmtepomp wilt hebben, of uw woning wilt verwarmen met een inverter airco. Neem direct nog contact met ons op.

Accu’s & backup

Voor hybride of batterij gestuurde omvormers, met of zonder back-up oplossing bent u bij ons ook aan het goede adres.

Oplaadpunt auto

Ook voor het plaatsen van een laadoplossing voor uw elektrische of hyrbride auto. Met of zonder intelligente load-balancing.

Scope keuringen

Ook voor het keuren van uw PV installatie als second opinion of als volledige scope keuring. Wij verzorgen het van A tot Z.