AAA New Energy

Bijvang 8
4623 AM Bergen op Zoom
06-15595349
[email protected]

Bereikbaar van:
Maandag tot en met vrijdag 08:30 – 21:00
Zaterdag en zondag 10:00 – 19:00

Heeft u vragen over onze producten en/of diensten, heeft u een technische vraag of wilt u gewoon even sparren met onze medewerkers over wat voor u mogelijk is, neem dan tijdens bovenstaande tijden contact met ons op, of vult u het formulier aan de rechterzijde in.

Wilt u een offerte ontvangen, dan kunt u onderstaande vragen beantwoorden. Wij komen dan binnen 24 uur met een passend voorstel op maat.

Veelgestelde Vragen

Niet ieder dak is geschikt voor zonnepanelen. Daarom maken wij altijd een dakscan voordat de monteurs langskomen. Hierbij kijken wij naar uw woning, schaduw, ligging, meteorologische gegevens etc. om vrijwel exact te kunnen bepalen welke delen geschikt zijn en hoeveel panelen u kwijt kunt. Zo heeft u een duidelijk beeld hoeveel u kunt besparen en hoe snel uw investering zichzelf terugverdient.

Ja en nee. In veel gevallen kunnen wij uw verbruik (vrijwel) helemaal afdekken met de opbrengst van de zonnepanelen. U betaalt nog wel altijd uw vast recht. Een gemiddeld huishouden heeft aan 12-14 panelen op het zuiden al genoeg om hun uiteindelijke verbruik zo goed als nul te maken. Verbruikt u meer, dan kan het zijn dat niet alles afgedekt kan worden. Maar, elke besparing op uw maandelijkse rekening is natuurlijk mooi meegenomen. Voor veel mensen hoeft deze niet per se €0 te zijn.

Om hier een precies antwoord op te geven is het nodig een dakscan uit te laten voeren. Dit doen wij gratis. U krijgt gelijk een offerte waarin u duidelijk de kosten ziet en wat uw panelen elke maand en verdeeld over het hele jaar opleveren. Wij berekenen ook voor u hoe lang het duurt eer u alles heeft terugverdiend en hoeveel u over de totale levensduur van de installatie bespaart. Harde cijfers geven zo een realistisch beeld over het financiële plaatje.

Afhankelijk van uw regio en het aantal panelen, duurt het gemiddeld slechts 2-4 weken na bevestiging van de opdracht voordat wij langskomen en u binnen een aantal uren van een professioneel aangelegde zonne-installatie voorzien. Heeft u haast en wilt u graag z.s.m geholpen worden, dan kunnen wij in sommige gevallen ook op extreem korte termijn installeren. Dit kan bijvoorbeeld wanneer wij een last-minute uitval krijgen in uw buurt. Hoe eerder de panelen op uw dak liggen, hoe eerder u bespaart. Wij denken met u mee.

Afhankelijk van uw regio en het aantal panelen, duurt het gemiddeld slechts 2-4 weken na bevestiging van de opdracht voordat wij langskomen en u binnen een aantal uren van een professioneel aangelegde zonne-installatie voorzien. Heeft u haast en wilt u graag z.s.m geholpen worden, dan kunnen wij in sommige gevallen ook op extreem korte termijn installeren. Dit kan bijvoorbeeld wanneer wij een last-minute uitval krijgen in uw buurt. Hoe eerder de panelen op uw dak liggen, hoe eerder u bespaart. Wij denken met u mee.

U heeft wel eens gehoord van zonnepaneel branden en bent nu bang om ze op uw dak te leggen. Wij kunnen u gerust stellen. Volgens de cijfers van TNO zijn 90% van de branden bij woningen ontstaan door indak zonnepaneel systemen. Dit houdt in dat u de panelen niet op uw dakpannen krijgt, maar direct op het dakbeschot. Hierdoor kan het hout van uw woning warm worden en dat in combinatie met weinig ventilatie kan voor brand zorgen. Verder zie je dat de meeste branden vervolgens in de connectors ontstaan. De installateur gebruikt niet dezelfde stekker die aan de zonnepanelen zit, als die ook naar de omvormer gaat. Hierdoor krijgt u weerstandverschillen en weerstand is warmte. Wij maken enkel gebruik van dezelfde connector aan de string naar de omvormer, als die ook aan het paneel zit en aan de andere kant dezelfde die ook op de omvormer zit. Zo voorkomen we weerstandverschillen en elimineren we elk risico. Wel zo prettig, het gaat tenslotte om uw veiligheid.

Heel simpel, een string zonnepanelen is gelijk aan een ketting, deze is zo sterk als de zwakste schakel. Presteert er één paneel minder door schaduw of een defect, dan presteren alle panelen minder. Heeft u geen schaduw, dan is een optimizer vaak een onnodig dure luxe welke wij u dan niet standaard aanraden. Veel concurrenten welke enkel dure systemen willen verkopen geven aan dat u het niet kunt zien als een paneel defect is. Dit klopt niet! Buiten het feit dat slechts 1 op de ca 4500 panelen defect is, ziet u dit gelijk aan een opbrengst verschil. De ene dag 30kW opgewekt en de volgende gelijkwaardige dag maar 5kW, dan weet u dat er iets mis is. Wij komen dan met een drone met warmtebeeldcamera en kunnen op de cel (van de 120 in één paneel) zien welke er defect is en kunnen zo direct actie ondernemen.

Nee. Maar de vraag is waarom u geen Chinese panelen wilt hebben. Er bestaan namelijk zo goed als geen Europese fabrikanten van zonnepanelen. Een aantal westerse merken laat de cellen in China produceren en plakt deze in Europa op de backsheets, is dit dan een Europees paneel? Ik denk van niet. Daarnaast zijn alle prominente fabrikanten gevestigd in Azië en niet zonder reden. De technologie is daar enorm verbeterd en zo ook de kwaliteit. Wij hebben enkel panelen van Tier 1 fabrikanten, dus top merken met 12 tot 25 jaar garantie, welke tot de beste en grootste ter wereld behoren. En niet zonder reden natuurlijk. Daarom adviseren wij u ook panelen van onze prominente merken als JA Solar, Jinko, Canadian Solar, Hyundai etc. Top kwaliteit voor een betaalbare prijs.