Zonnepanelen in Nederland

Longi 400 Full Black Zonnepanelen

De Longi 400 Full Black zonnepanelen zijn ontworpen met geavanceerde technologieën om een ​​maximaal rendement te garanderen. Deze panelen combineren een elegant, volledig zwart ontwerp met uitzonderlijke prestaties. Met hoogwaardige monokristallijne cellen en een gestroomlijnde afwerking bieden de Longi 400 Full Black panelen een uitstekende esthetiek en betrouwbare energieopwekking voor diverse toepassingen.

Mono Perc Zonnepanelen

Bij PERC-technologie worden twee extra lagen in een zonnepaneel ingebouwd, die ervoor zorgen dat de lichtabsorptie verbetert en de warmteproductie vermindert. Deze twee samen verbeteren het rendement van zonnepanelen. De panelen hebben witte lijnen tussen de cellen en worden vaak gebruikt voor platte daken, daar waar je ze van de grond af niet ziet. Uiterlijk is dan minder belangrijk.

Mono Perc Zonnepanelen

De zonnecellen in een Mono Full Black zonnepaneel bestaan uit één kristal. Het oppervlak heeft geordende elektroden en is egaal zwart. Deze zonnepanelen hebben het hoogste rendement. Mono zonnepanelen hebben enkele procenten meer opbrengst dan polykristallijn. De panelen zijn duurder, maar hebben een hoger rendement per oppervlakte. De beste keuze voor het behalen van een maximaal rendement, en bij een beperkte ruimte. De Mono panelen worden vanwege het aantrekkelijke uiterlijk vaak op schuine daken gebruikt.

Ulica 405 Full Black Zonnepanelen

De Ulica 405 Full Black zonnepanelen zijn een toonbeeld van innovatie en efficiëntie. Met een uniform zwart oppervlak en geavanceerde technologie leveren deze panelen uitstekende prestaties, zelfs onder uitdagende omstandigheden. Ideaal voor zowel residentiële als commerciële installaties, bieden de Ulica 405 Full Black panelen een krachtige oplossing voor duurzame energieopwekking.

Jinko 435 N Type Zonnepanelen

De Jinko 435 N Type zonnepanelen zijn gebouwd met de nieuwste halfgeleidermaterialen voor optimale efficiëntie en duurzaamheid. Deze panelen bieden een indrukwekkend vermogen en betrouwbaarheid, zelfs bij wisselende lichtomstandigheden. Met hun geavanceerde technologieën zijn de Jinko 435 N Type panelen een slimme keuze voor projecten die streven naar maximale energieopbrengst.

JA Solar 435 Bi Facial Glass Glass N Type Zonnepanelen

De JA Solar 435 Bi Facial Glass Glass N Type zonnepanelen zijn ontworpen voor maximale energieopbrengst en duurzaamheid. Met hun unieke bi-faciale ontwerp kunnen deze panelen niet alleen zonlicht opvangen aan de voorkant, maar ook aan de achterkant, wat resulteert in een hogere totale opbrengst. Dankzij hoogwaardige materialen en geavanceerde constructietechnieken bieden de JA Solar 435 Bi Facial Glass Glass N Type panelen een betrouwbare oplossing voor langdurige energieproductie.

Aiko 440 N Type ABC Technology Ultra Black Zonnepanelen

De Aiko 440 N Type ABC Technology Ultra Black zonnepanelen zijn een baanbrekende keuze voor wie op zoek is naar maximale prestaties en esthetiek. Met hun geavanceerde ABC-technologie en ultrazwarte afwerking leveren deze panelen indrukwekkende resultaten, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden. Of het nu gaat om residentiële, commerciële of industriële toepassingen, de Aiko 440 N Type ABC Technology Ultra Black panelen bieden een premium oplossing voor duurzame energieopwekking.

Aiko 445 N Type ABC Technology Bi Facial Glass Glass Ultra Black Zonnepanelen

De Aiko 445 N Type ABC Technology Bi Facial Glass Glass Ultra Black zonnepanelen bieden het beste van beide werelden: ongeëvenaarde prestaties en een verbluffend ontwerp. Met hun bi-faciale glazen constructie kunnen deze panelen zonlicht aan zowel de voor- als achterkant absorberen, wat resulteert in een hogere totale energieopbrengst. Dankzij hun geavanceerde ABC-technologie en ultrazwarte afwerking zijn de Aiko 445 N Type ABC Technology Bi Facial Glass Glass Ultra Black panelen een topkeuze voor wie streeft naar maximale efficiëntie en visuele aantrekkingskracht.