Accu’s & Backup in Nederland

Ook voor de opslag van uw duurzame energie

Steeds meer vragen krijgen wij van onze klanten hoe zij hun opgewekte energie kunnen opslaan om later te gebruiken. De optimale vorm van groen leven, of in veel gedeeltes van de wereld een noodzaak. Zo kunnen wij u zonnepanelen leveren met een hybride omvormer, zodat u hier nu al, of misschien in de toekomst accu’s op aan kunt sluiten.

Maar ook als u in gebieden woont waar de elektra het wel eens af laat weten en u toch in (gedeeltes van) uw woning niet zonder stroom wil zitten. In die gevallen kunnen wij geavanceerde back-up oplossingen plaatsen, waarbij de omvormer de uitval van het net detecteert en in een fractie van een seconde voor een back-up voorziening zorgt. Het net wordt dan direct afgesloten, zodat de medewerkers van de netbeheerder buiten op straat gewoon veilig kunnen werken en niet onder stroom komen te staan door de spanning van uw zonnepanelen.

En is het NET weer hersteld, dan detecteert de omvormer het en schakelt weer om naar de gewone modus. Wel zo handig en ideaal ook om te besparen op uw energiekosten.

Elektricien werkzaamheden

Wilt u uw groepenkast laten vervangen, of heeft u andere elektra gerelateerde werkzaamheden? Bij ons bent u aan het goede adres. En doordat wij zegelrecht hebben, kunnen wij zelfs werkzaamheden uitvoeren die onze concurrenten niet mogen.

Zonnepanelen installeren

De specialist in zonnepanelen. Wilt u ook nog snel besparen op uw energierekening zonder enorme bedragen te investeren. Bij ons heeft u al een terugverdientijd van 3-5 jaar op uw investering. Dat is een rente van 20-35% op jaarbasis!

Wind Turbines & Alternatieve energie

Wind energie en andere woning verduurzaming. Ook het adres als u een warmtepomp wilt hebben, of uw woning wilt verwarmen met een inverter airco. Neem direct nog contact met ons op.

Accu’s & backup

Voor hybride of batterij gestuurde omvormers, met of zonder back-up oplossing bent u bij ons ook aan het goede adres.

Oplaadpunt auto

Ook voor het plaatsen van een laadoplossing voor uw elektrische of hyrbride auto. Met of zonder intelligente load-balancing.

Scope keuringen

Ook voor het keuren van uw PV installatie als second opinion of als volledige scope keuring. Wij verzorgen het van A tot Z.