Warmtepompen in Nederland

Voor iedereen die dit jaar, of begin volgend jaar zonnepanelen heeft laten installeren zijn er zoals elk jaar weer collectieve warmtepomp acties. Na subsidie is uw investering bij een normale warmtepomp slechts €1.000,- Zo kunt u ook in deze energie crisis, nog prima besparen op uw stook kosten.

Hoe Werken Onze Warmtepompen

De warmtepompen welke wij dit jaar importeren zijn wederom mono-block warmtepompen. Dit heeft als voordeel dat iedereen die een beetje handig is ze eenvoudig kan installeren. Met een energielabel van A+++ voor 35 graden en een A++ voor 55 graden kan deze warmtepomp prima dienen als stand-alone, of aangesloten voor uw huidige ketel als hybride pomp. 

Installatie Instructies:

De warmtepomp heeft een koud water ingang en een warm water uitgang. Om hem als hybride warmtepomp te laten fungeren, hoeft u enkel het einde van alle radiatoren (welke nu uw cv in gaat) op de warmtepomp aan te sluiten en de warmwater uitgang van de warmtepomp sluit u op de koudwater ingang van uw cv aan. Zo verwarmt de warmtepomp het water voor en hoeft uw cv enkel nog maar het laatste beetje te doen.

Voordelen van Onze Warmtepompen

Heeft u echter vloerverwarming, dan kan de warmtepomp prima stand-alone draaien. De besparing in kosten bedraagt dan ca 35-50%. En indien u ook nog eens zonnepanelen heeft, dan verdient u helemaal!

DC Inverter Warmtepompen

De warmtepompen beschikken over een DC inverter. Hierdoor kan de pomp extra zuinig draaien, want hij kan ook bij weinig vraag slechts op 10-20-30% etc. vermogen draaien. Dus u heeft geen last van enorme opstart pieken en snelle grote temperatuurswijzigingen. 

Vragen of Reserveren

Wij hebben 186 warmtepompen ingekocht en verkopen deze na subsidie extra voordelig. De btw kan ik overleg eventueel als pakket bij uw zonnepanelen toegevoegd worden.

Technische vragen, bel: 06-155.95.349 of mail: [email protected]
Reserveren en overige vragen: 06-44.122.166 /  
[email protected]

Standaard 2 jaar garantie op alle onderdelen. R32 koudemiddel en Panasonic kompressor.

Wanneer Zijn Onze Warmtepompen Leverbaar

De meeste warmtepompen zijn uit voorraad leverbaar.. De verhoogde subsidie geldt minimaal tot eind december 2023, maar wordt waarschijnlijk verlengd. Indien subsidie lager uitvalt op het moment van levering, dan zal de aanschafprijs met een gelijk bedrag aangepast worden.

Installatie van Uw Warmtepomp

De warmtepompen worden standaard zonder installatie geleverd. De installatie is echter eenvoudig door een loodgieter, of door een klusbedrijf met enige leiding aansluit kennis te doen. Installateurs dienen niet te beschikken over STEK gassen certificaat, aangezien het een monoblock betreft. Tegen meerprijs kan door aangesloten partners geïnstalleerd worden. Hier zitten echter wachttijden op. Houdt u hier rekening mee!