87492547-6b8c-448a-b3c6-f6c3c82d9e5d

Dé Specialist in Verduurzaming

Als er een ideaal moment is om te investeren in zonnepanelen, dan is het nu wel. Op dit moment stijgen de energieprijzen zo hard, dat het voor veel mensen niet meer te betalen is om uw woning aangenaam te verwarmen. Laat staan om luxe goederen aan te zetten als een jacuzzi of elektrische auto.

Juist nu is het dan ook verstandig om zonnepanelen aan te schaffen. Want waar voorheen de terugverdientijd nog gemiddeld op de 4 1/2 jaar lag, is dat tegenwoordig in sommige gevallen zelfs korter dan 3 jaar. Dat is een rente van 35% op de investering die u voor de aanschaf doet. Die rente krijgt u bij de bank niet!

En u kunt de stroom van de zonnepanelen niet enkel gebruiken voor verlichting en uw huidige elektra, maar met een kleine investering kunt u bijvoorbeeld met een inverter airco ook uw woning verwarmen. Zo kunt u lachen als het koud is buiten en het toch voordelig binnen aangenaam stoken. En als u met zonnepanelen dan ook nog het verbruik ervan af kunt dekken, dan bent u natuurlijk helemaal voordelig uit.

Wilt u nou ook graag snel besparen, neem dan vandaag nog contact op, of vraag een offerte aan. Onze technische specialisten kunnen u helpen met advies omtrent aantal, sterkte, positie op uw dak etc. Zo kunt u ook snel besparen met de zonnepanelen van AAA New Energy. En uiteraard sluiten wij alles volgens de NEN normen aan, zowel op uw dak, als in uw woning en groepenkast.

Na de installatie gaat u al direct besparen en uiteraard kunt u de hele opbrengst makkelijk bekijken in de gratis bijgeleverde mobiele zonnepanelen app.